vineri, 16 iulie 2010

Ploaie de goluri

Petrolul a câştigat testul disputat ieri la Urlaţi, trecând de echipa gazdă cu un scor categoric: 7-1. Golurile "galben-albaştrilor" au fost marcate de Bozga, Constantin. Stoica, în prima repriză, Ene (2), Budescu (2) şi Cristi Vlad, după pauză.

Formaţia lui Vivi Răchită s-a impus şi în cel de-al doilea amical al verii, disputat pe terenul Unirii Urlaţi, formaţie ce evoluează în Liga A Prahova. Aşa cum era de aşteptat, diferenţa de nivel dintre cele două echipe s-a reflectat şi în scorul final, pe lângă cele şapte goluri înscrise ploieştenii mai trecându-şi în cont trei bare şi alte câteva ocazii uriaşe.

Seria golurilor a fost deschisă de Bozga (7), acesta reluând cu capul după un corner executat, de pe dreapta, de Liviu Mihai. După prima jumătate de ora a început şi o ploaie torenţială, iar finalul primei părţi a fost marcată de alte două reuşite. Prima trecută în contul gazdelor, Alexandru Vizinteanu (35) aducând, pentru scurt timp, egalarea, iar cea de-a doua în dreptul petroliştilor, Constantin Stoica (41) înscriind cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

La scurt timp după reluare, Ene (54) a majorat diferenţa, iar, după o serie de ratări uriaşe, finalul a adus o avalanşă de goluri în poarta gazdelor, Budescu (80), Cristi Vlad (84), Ene (85) şi, din nou, Budescu (87) stabilind scorul final.

Vivi Răchită a început partida cu o formulă alcătuită din A. Vlad - Tudor, Bozga, Cosic, P. Stoica - Benga, Panc - C. Stoica, L. Mihai, Steriu - Ad. Crăciun, pentru ca, din minutul 45, să apeleze la A. Vlad - Plămadă, Plecanciuc, Panc, Tudor - Petrovici, Cr. Vlad - Opriţa, Fl. Dumitru, Budescu - Ene.

Petrolul va susţine următorul meci de verificare sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul formaţiei Unirea Câmpina.

Niciun comentariu:

free counters