sâmbătă, 17 iulie 2010

Unirea Campina - Petrolul Ploiesti 0-5 (0-1)

Petrolul a castigat si cel de-al treilea test al verii, impunandu-se cu 5-0 pe terenul formatiei Unirea Campina, prin golurile marcate de Bozga, Panc, Benga, C. Stoica si Stanescu. De luni, "galben-albastrii" vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Predeal, Vivi Rachita hotarandu-se asupra unui lot de 21 de jucatori cu care va incepe cantonamentul montan.
Pe o caldura sufocanta, petrolistii au trebuit sa astepte aproape o repriza intreaga pana sa gaseasca drumul spre plasa portii adverse. Ocazii au fost, dar Benga (14) a tintit bara, apoi portarul gazdelor a avut un reflex excelent la "capul" lui Bozga (18), pentru ca, aproape de fluierul final al primei parti, acelasi Bozga (44) sa marcheze, cu capul, dupa un corner executat, de pe stanga, de catre Fl. Dumitru. camp-petr1Dupa reluare, jocul s-a desfasurat doar in jumatatea campinenilor, iar Panc (53), dupa o pasa venita de la Fl. Dumitru, a majorat diferenta cu un sut din interiorul careului. Benga (57) a punctat pentru 3-0, reluand cu capul la un corner batut, de pe stanga, de catre Budescu, apoi, in decurs de doar doua minute, cei doi jucatori au luat la tinta barele portii adverse. Dupa alte cateva ratari, C. Stoica (74) a marcat din apropiere, dupa o cursa a lui Budescu, pe stanga, urmata de o centrare in fata portii, iar nou-venitul Stanescu (89) a pus capat intalnirii, cu un sut spectaculos, de la 25 de metri.
Vivi Rachita a inceput meciul cu A. Vlad - Plamada, Bozga, Stegaru, P. Stoica - Benga, Cr. Vlad - Oprita, Fl. Dumitru, L. Mihai - Ene, iar dupa pauza a apelat la Tachescu - Zidaroiu, Plecanciuc, Cosic, Tudor - Benga (65 Dimbi), Panc - Oprita (60 Ad. Craciun, 85 Steriu), Fl. Dumitru (56 Stanescu), Budescu - Ene (56 C. Stoica).
Patru noutati
stanescuIn meciul de la Campina, Vivi Rachita a testat si patru jucatori noi: portarul Cezar Tachescu (20 ani, Steaua II Bucuresti), fundasul central Cosmin Stegaru (23 ani, Steaua II Bucuresti), fundasul dreapta Marius Zidaroiu (23 ani, FCM Targoviste) si mijlocasul central Mihai Stanescu (19 ani, Rapid CFR Suceava, foto). La final, managerul petrolistilor a renuntat la Zidaroiu, in vreme ce Tachescu, Stegaru si Stanescu au fost instiintati ca vor face deplasarea in cantonamentul de la Predeal.
21 pentru Predeal
Dupa testul de astazi, Vivi Rachita a definitivat lotul pe care va conta in stagiul de la Predeal: A. Vlad, Tachescu (portari), Plamada, Tudor, Bozga, Plecanciuc, Stegaru, Cosic, P. Stoica, Benga, Cr. Vlad, Panc, Dimbi, Oprita, Fl. Dumitru, Stanescu, Budescu, Ene, C. Stoica, Neagoie si L. Mihai. Nu va urca la Predeal atacantul Adrian Craciun, cel care, dupa meciul de la Campina, s-a despartit de "galben-albastri".
Ploiestenii vor sta la Hotel Robinson si vor avea programate, pana joi, cate trei antrenamente zilnice. Apoi, vineri, cel mai probabil de la ora 11.00, Petrolul va sustine un nou test, in compania Viitorului Constanta, ramanad de stabilit locul de desfasurare al intalnirii.

Sursa text&foto fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

free counters