marți, 27 iulie 2010

Vrem promovare....sau întărim contracandidatele?

Într-o competiţie dură şi cu multe necunoscute cum este liga II majoritatea echipelor (vorbesc aici despre cele ce vor performanţă) se întăresc.În cazul nefericit in care nu iti poti consolida echipa, din punct de vedere valoric- sa nu dai posibilitatea contracandidatelor sa realizeze ele acest lucru, mai ales cu jucatori care ar fi putut face parte din formatia ta.La ce mă refer??
Dacă la Chiru mă aşteptam să plece iată că Somodean si Bozidar Cosic au plecat la Chiajna întărind o contracandidată la promovare.Motivul plecarii lui Cosic se pare că au fost banii (Vivi i-a redus salariul de două ori într-o săptămână)
Ce soluţii a găsit Vivi pentru cei trei?
Cosmin Stegaru - fost jucător la Steaua 2, dar care a mai trecut pe la Rapid 2, Chitila sau CS Buftea, fundaș central, fără experiență și fără valoarea celor la care s-a renunțat, care cu siguranță nu va face față meciurilor puternice care vor decide câștigătoarea ligii secunde. A făcut pereche cu Tall în eșecul contra Petrolului cu 0 la 3, pierzând în dese rânduri duelurile cu jucătorii ploieșteni.

Florin Plecanciuc - fost junior la Rapid CFR Suceava, un alt jucător fără experiență care nu cred că va face față ligii secunde, sau meciurilor care vor face diferența în viitorul sezon.

A mai fost adus Cezar Tăchescu, un junior care nu a jucat niciodată în liga a 2-a, a fost rezerva lui Cezar Lungu la Steaua 2. Și-a început cariera la Sportul în 2001, iar în 2005 a fost acontat de Steaua, formație la care a jucat numai la juniori.
Nu înțeleg de ce s-a renunțat așa de ușor la serviciile lui George Șerban, un portar care măcar a apărat la nivelul ligii a treia și a crescut foarte mult și lângă Petrolul, chiar dacă nu a avut șansa de a debuta în eșalonul secund.

Mihai Stănescu - un alt jucător adus pe filiera Rapid CFR Suceava, și acesta fără experiența ligii secunde.

Totuşi am încrederea că Vivi va găsii soluţia miraculoasă aşa cum a făcut-o mereu, dar nu poate să-mi pară rău pentru nişte jucători care au pus suflet pentru echipă.
TIMPUL NE VA ARĂTA DACĂ PLECĂRILE CELOR TREI AU FOST DE BUN AUGUR!!!

Sursă foto: Cosmin Manea

Niciun comentariu:

free counters