luni, 23 august 2010

Gata cu joaca....de mâine începe greul

După două stadii de pregătire şi mai multe meciuri amicale iată că Petrolul si-a incheiat seria partidelor de verificare din aceasta vara, dupa ce a evoluat vineri seara, in deplasare, cu Gloria Buzau.Meciul desfăşurat la Buzău,pe răcoare şi în nocturmă a fost câştigat de echipa noastră cu scorul de 1-0 prin golul lui C.Stoica (75).
Echipa folosită de Vivi:
Andrei Vlad - Paun, Bozga, Stegaru, Pompiliu Stoica - Benga, Cristi Vlad - Budescu, Florentin Dumitru, Oprita – Ene, pe parcurs ruland tot lotul avut la dispozitie.
Rezultatul in sine vine sa confirme perioada buna pe care formatia petrolista a traversat-o in aceasta vara in care ploiestenii au pierdut un singur meci, 1-2, cu SC Bacau.
Primul meci oficial al gruparii antrenate de Vivi Rachita va avea loc maine la Stejnic, atunci cand Petrolul va juca, de la ora 17.30, in compania Conpetului, o partida care va conta pentru Cupa Romaniei. La sfarsitul saptamanii, Petrolul va debuta si in campionat, tot la Stejnic urmand sa primeasca replica sportivilor de la Minerul Lupeni.

Niciun comentariu:

free counters