marți, 24 august 2010

Strengari.ro un site pentru copii si pentru copilul din tine

Strengari.ro ofera distractie pentru cei mici si liniste pentru cei mari. De asemenea, parintii au posibilitatea de a le crea copiilor lor conturi pe site, apoi de a le seta timpul de joaca la calculator, ulterior avand acces la activitatea desfasurata de cei mici cat timp nu sunt sub supravegherea lor.

Aceasta este o masura de protectie asupra careia insistam, deoarece Strengari.ro este in primul rand un site adresat copiilor, ca atare informatiile care ajung la ei sunt atent selectionate. Astfel, parintii pot opta pentru dezactivarea anumitor sectiuni din contul copilului.

De asemenea, site-ul are un forum special creat pentru parinti, unde copiii nu au acces, iar parintii pot deschide subiecte de discutii, pe teme de educatie, petrecerea timpului liber, sfaturi si alte subiecte de interes si conversatie intre parinti.
In interiorul siteului gasesti sectiuni ca: Educatie cu forum, dictionar si diferite articole pentru pusti. La sectiunea Scolare gasesti referate, o sectiune pentru meditatii, scoli,licee si universitati din orasul tau.
Nici pagina Comunitate nu este de lepadat.Aici ai glume, bancuri, ghicitori,proverbe si povestiri pentru pustiul tau.
Cu alte cuvinte daca strengarul de langa tine vrea sa se joace intr-un mediu placut Strengari.ro este alternativa!

Niciun comentariu:

free counters